MENU ΕΚΑΤΗ
ΚΑΛΑΘΙ

Ξόρκια Αγάπης

Τα Ερωτικά Ξόρκια γίνονται εδώ και πολλούς αιώνες, για να καταφέρουν να έρθουν δύο άνθρωποι κοντά με αγάπη και πόθο.

Κάποιες φορές, χρειάζεται ένα "σπρώξιμο" για να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα ή για να πάει ένα επίπεδο παραπάνω μία σχέση που έχουμε...

Εκεί χρειαζόμαστε μία βοήθεια από το σύμπαν, από Θεϊκές δυνάμεις ή οντοτήτων που μπορούν να βοηθήσουν τον σκοπό μας.

Σε συνδυασμό με το θυμίαμα (που με αυτόν τον τρόπο η επιθυμία μας και ο λόγος πηγαίνουν ψηλά στο σύμπαν). το κερί που συμβολίζει το πνεύμα του ανθρώπου που δουλεύουμε και το έλαιο που βάζουμε την δική μας ενέργεια, μας φέρνουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται και η πίστη, όπως και η ενέργεια... και μετά η σιωπή και η υπομονή...

Μουτάφη Μαρία 23 Ιαν 0 15692
Η Λίλιθ είναι η προστάτιδα των γυναικών που αγαπούν να είναι στην κορυφή - το μήλο του πειρασμού....Προσφέρει ομορφιά, σαγήνη και αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα και θα σας κάνει, να είστε μοναδική στα μ..
Μουτάφη Μαρία 10 Ιαν 0 6008
Σε γέμιση Σελήνης ημέρα Παρασκευή και σε διπλή ώρα.Θα χρειαστείτε τις βέρες του γάμου σας και το λιβάνι Ψαλμών .Εργασία:Πάρτε μια κόκκινη κορδέλα και δέστε τις βερες μαζί με 7 κόμπους.Βάλτε ένα ποτήρι..
Μουτάφη Μαρία 03 Ιαν 0 7350
Μία φίλη Μάγισσα, από Ολλανδία, μου είχε δώσει πρίν κάποια χρόνια ένα ξόρκι που χρειάστηκε να κάνει, όταν ένιωσε πως στην σχέση της υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Το ξόρκι είναι ισχυρό και σε μία βδομάδα ο αγα..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 15931
Υλικά που θα χρειαστούμε.1 κερί χρώματος (ανάλογα της εργασίας που θέλουμε να κάνουμε)Ελαιο (ανάλογα την εργασία μας)Θυμίαμα Make a Wish1 χαρτάκι (χωρίς γραμμές)Γίνεται σε Γέμιση και σε ζυγή..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 18841
Παρασκευή διπλή ώρα . Γέμιση                                        Παίρνουμε δύο μελισσοκέρια,..
Μουτάφη Μαρία 24 Νοε 0 11357
Το ξεκινάς σε γέμιση ημέρα Παρασκευή και ζυγή ώρα.Υλικά:Χρειάζεσαι 2 κόκκινα κεριάΜία φωτογραφία του (αν έχετε μία που είστε μαζί, ακόμη καλύτερα)Θυμίαμα Επαναφοράς και Έλαιο ΑφροδίτηςΕργασί..
Μουτάφη Μαρία 24 Νοε 0 11942
Υλικά:2 Κόκκινα κεριάΈλαιο Δεσίματος Δέσιμο Μπουχούρι1 κορδέλα κόκκινηΧαράσουμε στα κεριά τα ονόματα. Το δικό μας και το δικό του και τα ντύνουμε με το Έλαιο Δεσίματος.Ρίχνουμε λίγο μπουχούρι στα..
Μουτάφη Μαρία 24 Νοε 0 8238
Ένα δυνατό ξόρκι δεσίματος Αγοράζουμε 2 μικρά λουκέτα.Στο ένα λουκέτο, γράφουμε το όνομά του και στο άλλο το δικό μας με μαρκαδόρο κόκκινο.Όταν στεγνώσει το χρώμα, κλειδώνουμε τα λουκέτα μαζί και..
Μουτάφη Μαρία 04 Ιουλ 0 9437
Γράφουμε με ένα ξυλαρακάκι κανέλας το όνομα του άντρα στο ένα κερί και το όνομα της γυναίκας στο άλλο κερι.Αλείφουμε τα κεριά με έλαιο επαναφοράς.Βάζουμε στο λιβανιστήρι μας το θυμίαμα επαναφοράς και ..
Μουτάφη Μαρία 05 Μαΐ 0 12586
Στρίβεις τα μελισσοκέρια με την μόνη διαφορά πως το ένα μελισσοκέρι είναι πιο ψηλά από το άλλο...πρίν τα στρίψεις, γράφεις όνομα και γέννα (δικό σου και δικό του) σε αυτό που είναι πιο ψηλά θα γράψεις..
Μουτάφη Μαρία 05 Μαΐ 0 11462
ΥΛΙΚΑ:Ένα χαρτί χωρίς γραμμές.Μία φωτογραφίαΈνα κερί χρώματος θαλασσί.Έλαιο Call meΓια να επικοινωνήσει μαζί σου, γράψε στο κερί το όνομα και το όνομα γέννας του, άλειψε το κερί με το έλαιο και άναψε ..
Μουτάφη Μαρία 05 Μαΐ 0 15550
Σε διπλή ώρα και γέμιση το βράδυ (οποιασδήποτε ημέρας πλην του Σαββάτο) ξεκινάμε το ξόρκι.Θα χρειαστούμε 9 μέρες και θα πρέπει να τελειώσουμε πριν την Πανσέληνο.Παίρνουμε ένα ψηλό ποτήρι και το γεμίζο..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)