MENU ΕΚΑΤΗ
ΚΑΛΑΘΙ

Ξόρκια Ομορφιάς

Πίσω από την εμφάνιση που παίζει σημαντικό ρόλο, βρίσκεται η αυτοπεποίθηση και η δύναμη μιας γυναίκας.

Για να αρχίσουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, θα πρέπει να τον αγαπήσουμε πρώτα και με βοήθεια κάποιων ξορκιών μπορούμε να προκαλέσουμε την μαγνητικότητα στους άντρες αλλά και όπου θέλουμε.

Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 15931
Υλικά που θα χρειαστούμε.1 κερί χρώματος (ανάλογα της εργασίας που θέλουμε να κάνουμε)Ελαιο (ανάλογα την εργασία μας)Θυμίαμα Make a Wish1 χαρτάκι (χωρίς γραμμές)Γίνεται σε Γέμιση και σε ζυγή..
Μουτάφη Μαρία 24 Νοε 0 2564
Η ιστορία του Λιβανιού красивая куклаΣτην Ρωσία, υπάρχουν ακόμη πολλοί δυνατοί Σαμάνοι που με τα Μαγικά τους πραγματικά κάνουν θαύματα.Η ζωή τους, είναι όλη Μαγική και ακολουθούν τον τρόπο που έζησαν ..
Μουτάφη Μαρία 13 Φεβ 0 7158
Ημέρα Αφροδίτης και ώρα Δία στην Πανσέληνο. Ένα λευκό κερίΈλαιο Αφροδίτης Θυμίαμα Dragon Bloodκανέλα σε σκόνηένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Γράφουμε το όνομά μας σε ένα λευκό κερί και το αλείφο..
Μουτάφη Μαρία 15 Αυγ 0 4344
Σε μισό λίτρο νερό, ρίχνουμε 30 γραμμάρια δεντρολίβανο.Το τραβάμε πρίν να βράσει.Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά τρίβουμε με αυτό το τριχωτό της κεφαλής.Αυτό πρέπει να γίνει κάτω από το φως της σελήνη..
Μουτάφη Μαρία 14 Αυγ 0 11141
Πάρτε ένα φρέσκο αυγό ημέρα Παρασκευή της Αφροδίτης (Θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς)...Ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο .Απλώστε το στο πρόσωπο και στο λαιμό για 20 λεπτά.Ξεβγάλτε με άφθονο νερό .....
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)