MENU ΕΚΑΤΗ
ΚΑΛΑΘΙ

Ξόρκια Προστασίας

Κάθε άνθρωπος καθημερινά, είναι ευάλωτος από κάθε είδους αρνητική ενέργεια.

Κάποιες φορές από μία "απλή" γλωσσοφαγιά μέχρι και γερή μαγεία..

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δείξουμε τρόπους, πως να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες, καθώς και ξόρκια προστασίας.

Μουτάφη Μαρία 23 Φεβ 0 3413
Κουράστηκες με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων στην εργασία σου και θέλεις να φύγουν μακριά;Δεν φεύγουν οι ενοικιαστές από το σπίτι σου;Δεν θέλεις να έρθουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στο σπίτι σου;Σε..
Μουτάφη Μαρία 06 Αυγ 0 11931
Χρειαζόμαστε 7 Μελισσοκέρια, 7 φύλλα Ελιάς, 7 κόκκους Μαύρο πιπέρι.Για 7 μέρες (κάθε μέρα την ίδια ώρα), ανάβουμε ένα μελισσοκέρι, και γράφουμε στην μία πλευρά της Ελιάς το όνομα του Μαγεμένου κι απο ..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 15931
Υλικά που θα χρειαστούμε.1 κερί χρώματος (ανάλογα της εργασίας που θέλουμε να κάνουμε)Ελαιο (ανάλογα την εργασία μας)Θυμίαμα Make a Wish1 χαρτάκι (χωρίς γραμμές)Γίνεται σε Γέμιση και σε ζυγή..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 4145
Θα ανάψεις ενα μελισσοκέρι αλειμένο με αγνό ελαιόλαδο.Θα ανάψεις το καρβουνάκι, θα ρίξεις μια τσιμπιά " λιβάνι Ψαλμών" και θα πεις τον ψαλμό:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΓΝΩΣΤΟΙ  ΕΧΘΡΟΙΔ..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 3090
Θα ανάψεις ενα μελισσοκέρι αλειμένο με αγνό ελαιόλαδο.Θα ανάψεις το καρβουνάκι, θα ρίξεις μια τσιμπιά " λιβάνι Ψαλμών" και θα πεις τον ψαλμό:Ψαλμός 25ΚΡΙΝΟΝ με, Κύριε, ὅτι ἐγὼ ἐν ἀκακίᾳ μου ἐπορεύθην ..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 2018
Άναψε 2 μελισσοκέρια και γράψε στο ένα το όνομά σου και στο άλλο το δικό του.Γράψε σε ένα ριζόχαρτο ή πάπυρο, το όνομά του 7 φορές  και  δίπλα από το όνομά του και το δικό σου άλλες 7 φορές ..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 1096
Πρίν ανεβάσουμε μία φωτογραφία μας στο Facebook, instagram, twitter κλπ θα πρέπει να κάνουμε μία εργασία για να είμαστε προστατευμένοι.Η πιο καλή περίπτωση, είναι να κάνουμε αυτό το ξόρκι την Νέα Σελή..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 3644
Βρίσκουμε μία πέτρα μικρή και πλατειά.Γράφουμε σε ένα χαρτί το όνομα του και την γέννα.Επάνω στην πέτρα, με έναν μαρκαδόρο μαύρο γράφουμε από την μία πλευρά αυτά που μας ενοχλούν από τον εχθρό και από..
Μουτάφη Μαρία 30 Νοε 0 1861
Σε μία φωτογραφία του ατόμου που μας κουτσομπολεύει ή σε ένα ριζόχαρτο, γράφουμε το όνομά του 7 φορές.(Αν έχουμε φωτογραφία του το γράφουμε από την πίσω πλευρά).Κάνουμε ρολό την φωτογραφία και την δέν..
Μουτάφη Μαρία 19 Αυγ 0 5399
Ανάβουμε ένα λευκό κερί και περιμένουμε να κάψει ως την μέση και μετά,  γράφουμε σε ριζόχαρτο τα παρακάτω λόγια: Η κακία και η ζήλια μακριά απο μένα.Εγώ είμαι η δούλη/ος του Θεού (όνομα)....
Μουτάφη Μαρία 15 Αυγ 0 6184
Εάν αισθανθείτε στο δωμάτιό σας κάποια παρουσία αρνητική ή κάποιες δονήσεις, πάρτε ένα σκόρδο αποφλοιώστε  το και κόψτε το κατά μήκος με ένα κοφτερό μαχαίρι.(Το σκόρδο σημαίνει προστασία)Αφήστε τ..
Μουτάφη Μαρία 15 Αυγ 0 2650
1/4 φλυτζάνι χοιρινό λίπος1/2 κουταλάκι γαρυφαλέλαιο1/4 κουταλάκι πεντάφυλλο1/4 βότανο κώνος1/4 κουταλάκι γαιδουράγκαθο1/4 κουταλάκι σταυροβότανο1/2 κουταλάκι βενζόηςΣε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)